Werknemer van een maandseks op het werk – ontdek de hele waarheid!

Rus niet https://qwikinotes.com/pricing/ om jezelf in promotie te beschuldigen, als er een vrij aanhoudende wens is om seks te hebben met de mooie collega. Ten eerste zou je jezelf de schuld niet geven in een seksueel verlangen, en ten tweede bewezen wetenschappers lang de verbinding van stress, reproductie instinct en sex-verlangen in het bijzonder. Tijdens de workflow ervaren we de sterkste spanning, en het lichaam is op zoek naar de gemakkelijkste en meest betaalbare manier om het te verwijderen – Ervaar orgasme.

Het is seks op een openbare plaats

We hebben al eerder geschreven dat deze optie zeer aantrekkelijk is voor diegenen die hun intieme leven willen diversifiëren. Hier hier meer over. Angst om verlaten te worden gooien enorme delen van adrenaline in het bloed, en velen hebben er een enorm plezier van.

Het is verboden

En dat is alles verboden, zoals je weet, beacht met een enorme kracht. Hoe sterker de persoon zich kilt in het kader – decencies en hecht kantoorpakken, hoe sterker zijn natuurlijke deel zal proberen uit te breken. Het ziet eruit als een Springs-effect.

Je besteedt veel tijd aan het werk

Op het kantoor besteedt u ongeveer 8-10 uur per dag, en in de periode van AWRES – en meer. Het is duidelijk dat tussen jou en die collega, samen waarmee je vecht boven het rapport, er misschien een sterke sympathie kan zijn, die in seksuele aantrekkingskracht wordt, is het alleen maar omdat je constant elkaar voor je ogen bent.

En de moeite waard? Objecties veel:

  • Als dit een overwinning is, en gewoon gezegd – een intriges op de werkplek, dan is het absoluut niet. Verhalen wanneer wegwerpseks op de werkplek leidde tot de breuk van bestaande relaties, berouw en volledige eenzaamheid, veel meer dan de HEPPI & ENDOS.
  • Je werkt nog steeds met deze collega. Wanneer de lijn is geblokkeerd tussen persoonlijk en werknemers, is het moeilijk om de communicatie te produceren.
  • Je kunt gepakt raken. In de meeste kantoren zijn al lang met camera’s geïnstalleerd. Je wilt niet voor je seks een menigte van bewakers achter monitoren?
  • Het netwerk is vol met verhalen over hoe collega’s tafels braken, bleek te worden opgesloten in de kasten, vast in de rooster tussen de verdiepingen van het businesscentrum – allemaal vanwege de wens om een ​​tijdelijke sexy honger te bevredigen. Van de zijkant van deze verhalen, natuurlijk, heel grappig. Maar je kon het nauwelijks denken als hij op de site van de heldin was.

In het algemeen is de beslissing alleen voor u. Maar als dat – we hebben je gewaarschuwd.

Volgens de materialen van de Sex Education Center Secrets. Trouwens, in geheimen zijn er gratis seksuele vaardigheden, psychologie en vrouwelijke gezondheid. Hun liefde is dat deze trainingen echt interessante en nuttige informatie bevatten, bijvoorbeeld bij de training op sexy vaardigheid van meisjes, leer verschillende hit sex-technici. Volledige lijst met gratis trainingen in geheimen hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *